Plocka frukterna av ditt pensionssparande redan idag - med SPP Bostadskö

SPP Bostadskös  hyresrätt i Södertälje

I många städer är det en utmaning att hitta en bostad idag, inte minst för den yngre generationen som ska flytta hemifrån. En egen bostad är en trygghet och en bra grund oavsett var i livet du befinner dig. SPP startade under våren 2018 en bostadskö för sina kunder just för att kunna möjliggöra för fler att få en bostad.

Varannan ledig bostad tilldelas den allmänna bostadskön eftersom att SPPs bostäder inte bara syftar till våra kunders bästa, utan också till ett bra samhälle. I oktober 2018 flyttade de första hyresgästerna in och i december samma år var det vår hyresgäst Theodor Anderssons tur att få nycklarna till sin första egna bostad.

Vi träffade Theodor på en kaffe för att gratulera honom till hyreskontraktet och passade då på att fråga lite om vem en av våra första hyresgäster är.

Theodor är en härlig och oerhört artig 26 åring som älskar spårvagnar, resor, datorspel och fordon i största allmänhet men främst spårbundna. Hans passion för spårvagnar har funnits med sedan tidigt i livet och han började jobba ideellt på Djurgårdslinjen i Stockholm, sommaren 2015. Idag jobbar Theodor som konduktör på Stockholms Spårvägar och nästa dröm är spårvagnschaufför.

Nyligen flyttade Theodor in i sin nya lägenhet i Södertälje. Han ser fram emot att lära känna sitt nya område. Theodor valde SPP för sin tjänstepension redan för ett drygt år sedan då han upplevde att SPP var ett stabilt och tryggt val.

Jag tycker det är viktigt att bolaget känns stabilt och seriöst, då det är viktigt för mig att SPP finns kvar när jag ska gå i pension och det är ju ett tag kvar, säger Theodor.

Theodor fick vetskap om bostadskön genom ett av SPPs nyhetsbrev för våra kunder. Han kände att det inte fanns något att förlora, särskilt då han känner till svårigheterna i att få en bostad i Stockholmsområdet. Så han klickade sig igenom ett smidigt och digitalt flöde och vips så stod han i kön!

Är du kund hos oss kan du också ställa dig i kön, är du inte kund idag kan du bli det. SPP Bostadskö är till för våra kunder och är något som gör att du kan plocka frukterna av ditt pensionssparande redan idag. Dessutom är det gratis!

Vill du veta mer om SPPs Bostadskö och hur du som kund kan ställa dig i den, klicka här.

Dela artikeln Till spp.se