Flexibel tjänstepension för stora företag

Många av Sveriges största företag är våra kunder. Därför vet vi att behoven aldrig ser likadana ut från en stor organisation till en annan. Hos oss får ni ett dedikerat kundteam som kan just er affär.

Flexibilitet för stora företags behov

Kollektivavtal? Verksamhet i flera länder? Speciallösningar för nyckelpersoner? Stora företag har olika behov. Med lång erfarenhet från branschen kan vi hjälpa er med just era.

Vi finns där när du behöver oss

Som kund hos oss har du ett dedikerat team som finns där när du behöver oss. Vi kommer alltid svara när du ringer eller mejlar – och vi kan alltid hjälpa dig med eventuella frågor.

Pionjärer inom hållbarhet

Vi tar hänsyn till hållbarhet utifrån miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter i varje investering. Hos oss får ni konkret hållbarhetsdata till er egen rapportering.

Vi kan tjänstepension – allt annat vore konstigt

Vi har jobbat med pension väldigt länge. Under den tiden har vi inte startat någon bank eller börjat sälja hemförsäkringar. I stället har vi blivit experter på tjänstepension och kringliggande tjänster.

När du behöver någon som hjälper dig finns det alltså få med lika bred och djup kunskap som oss. Behöver ni komplettera kollektivavtalet med löneväxling? Eller speciallösningar för nyckelpersoner? Kanske har ni personal som flyttar utomlands? Eller anställer personer från utlandet?
Oavsett vilket så känner vi till alla möjliga lösningar vid det här laget. Förmodligen kan vi också hjälpa er med utmaningar ni inte ens visste fanns.

Vi hjälper till exempel gärna till med allt runt omkring, förutom att förvalta era pensionspengar. Som att utforma pensionspolicies, hjälpa er att kommunicera värdet av förmånen till medarbetarna, eller att skapa en kundunik förmånssida där de själva kan läsa alla detaljer och ta sig vidare.

Poddtips: "Att göra en upphandling"

Jag vill bli kontaktad

Vad kul! Någon av oss hör av sig till dig inom kort.