Jobba hos oss

Ta steget och var med och forma framtidens SPP. Tillsammans kan vi göra skillnad, i en av världens viktigaste branscher.

Vår drivkraft

Tillsammans strävar vi varje dag efter att föra världen i rätt riktning – mot en trygg och hållbar framtid. Vår drivkraft beskriver vad vi står för. Vi är en del av Storebrandkoncernen, som de senaste 20 åren har bidragit till att skapa en bättre värld att gå i pension i genom arbetet med hållbara investeringar. 

@WeAreSPP speglar vår vardag

Tvärfunktionellt samarbete, agilt arbetssätt och kontorsmiljö endast 200 meter från T-centralen. Det finns många skäl att trivas på SPP. Följ vår vardag på Instagram.

Så satsar vi hållbart

Vår investeringsfilosofi utgår ifrån att avkastning och hållbarhet enligt miljömässiga, etiska och sociala faktorer går hand i hand.

Startskottet för SPP

Finansfamiljerna Wallenberg och Söderberg tyckte att deras tjänstemän borde ha ett bra försäkringsskydd. De etablerade därför Sveriges Privatanställdas Pensionskassa år 1917.

Det här erbjuder vi dig!

Ta reda på vad karriär hos oss innebär, hur vi ser på personlig utveckling och varför du ska jobba hos oss.

Vi är mycket stolta över vårt huvudkontor

Vi är mycket stolta över vårt huvudkontor Klaraporten som nyligen genomgått en omvandling. Syftet var att skapa en arbetsmiljö som man verkligen vill komma till. En undersökning som det globala företaget Leesman gjort visar att våra medarbetare är mycket nöjda med sin nya arbetsmiljö. Leesman, med en miljon respondenter, mäter medarbetarnas upplevda produktivitet och nöjdhet med sin arbetsplats. Resultatet gav SPPs kontor en certifiering som en av världens bästa arbetsplatser.

Jobba på tech

Intresserad av att jobba med Tech på SPP? Vi satsar på både modern teknik och våra anställda.

Vi söker de bästa studenterna

För dig som är student har du möjlighet att bli del av vårt uppskattade Summer Internship - Sandbox.