SPP Fonder utses till Årets Fondbolag 2019

2020-01-30

Privata Affärer utser varje år finansbranschens bästa aktörer och i år var det SPP Fonders tur att koras till Årets Fondbolag. Det är första gången som ett fondbolag med fokus på Indexnära förvaltning prisas i kategorin.

arets-fondbolag-2019.PNG

– Vi är oerhört glada för utmärkelsen och den fina motiveringen. Att vårt hållbarhetsarbete lyfts fram så tydligt visar att våra hållbara fonder når nya målgrupper hela tiden. Vi står i ett vägskäl där fler måste välja riktning och visa med sina investeringar vilken framtid de vill se. Min förhoppning är att ännu fler ska förstå kapitalets makt och göra ett klokt medvetet val även när det kommer till sitt sparande, säger Åsa Wallenberg, vd SPP Fonder.

– Det här är första gången ett indexnära bolag vinner. SPP ligger i tiden med hållbara och billiga fonder. Dessutom är hela deras utbud fossilfritt, säger Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund.

Motivering för Årets Fondbolag 2019
"Man vet vad man får hos SPP Fonder. Klimatsmarta och hållbara fonder till ett bra pris!"

Läs mer i vårt nyhetsrum


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?