SPP utsett till det mest hållbara varumärket i pensionsbranschen

2018-11-30

SPP har utsetts till pensionsbranschens mest hållbara varumärke i studien Sustainable Brand Index B2B (business to business), som är Nordens största varumärkesundersökning om hållbarhet. 1 000 beslutsfattare från stora svenska företag har deltagit i undersökningen.

Utmärkelsen är ett kvitto på att företagen värdesätter SPPs målmedvetna integration av hållbarhet i affären menar Staffan Hansén, vd på SPP.

– Hälften av pengarna på världens börser är pensionspengar, och kapital ger en enorm kraft att påverka. SPP har länge jobbat målmedvetet med att flytta pengarna i en riktning som bygger bättre pensioner och en bättre värld att gå i pension i.

Läs mer i vårt nyhetsrum


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?