Kom igång och investera i framtiden

Här kan du ta del av våra guider och hitta tips och inspiration för att nå dina mål. Kom ihåg att de val du gör idag kommer att påverka din framtid. Så se till att satsa på dig själv och gör dina drömmar till verklighet.

Traditionell försäkring

Vill du ha ett tryggt sparande som sköter sig själv? Traditionell försäkring passar dig som vill att någon annan sköter placeringarna av dina pengar och som vill ha ett garanterat månadsbelopp vid pension.

Gör ett aktivt val för din ITP

Du som har Tjänstepension ITP kan välja både fondförsäkring och traditionell försäkring hos SPP. Så ta möjligheten att samla hela ditt valbara ITP-sparande hos oss till låga avgifter och med hållbarhet i fokus.

Våra fonder

Vi erbjuder ett brett utbud av fonder. Alla våra fonder är hållbarhetssäkrade och i vår fondlista kan du själv jämföra risk och hållbarhetsnivå. Du byter enkelt fonder på dina inloggade sidor. 

Planera pensionen efter din ålder

60, 70, 80 eller 90-talist? Oavsett hur lång tid just du har kvar till pensionen finns det flera sätt för dig att påverka pensionen så kan du få mer pengar till ditt lediga liv i framtiden.