Jag är i behov av vård

Snabb tillgång till professionell vård är en trygghet om du skulle bli sjuk eller skadad. Med en vårdförsäkring slipper du långa väntetider och kan få hjälp dygnet runt. Försäkringen tecknas antingen av din arbetsgivare eller av dig privat.

Jag har redan en vårdförsäkring – hur får jag tillgång till vård?

Du som redan har en vårdförsäkring får snabb och professionell hjälp direkt i appen "SPP Hälsa" eller via telefon.

  • Ladda ner appen "SPP Hälsa"
  • Ring Helpline 0770-456 780 

Vad innebär vådförsäkring?

Med en vårdförsäkring har du tillgång till snabb och bra vård. Vi garanterar dig behandling inom 14 dagar. På så sätt slipper du långa väntetider och tidskrävande vårdkontakter. 

Vad omfattas av en vårdförsäkring?

Vårdförsäkring omfattar allt från planerade undersökningar till behandlingar och operationer. Ingen övre beloppsgräns för vård och behandlingar finns. 

Hur vet jag om jag har en vårdförsäkring?

Om din arbetsgivare tecknat en vårdförsäkring åt dig har du fått ett försäkringsbesked från SPPs samarbetspart DKV. Kanske har du vårdförsäkring hos ett annat bolag eller är osäker på vad som gäller för dig, då tycker vi du ska fråga din arbetsgivare.

Kan jag själv teckna en vårdförsäkring?

Om din arbetsgivare inte erbjuder en vårdförsäkring kan du teckna en privat. Det är bra att teckna en vårdförsäkring när du är frisk. Om du blir sjuk kan det tyvärr vara för sent. 

Teckna vårdförsäkring

Mer om DKV

Vårdförsäkring tillhandahålls av SPP i samarbete med DKV Hälsa. DKV Hälsa är den svenska verksamhetsgrenen i det norska försäkringsbolaget Storebrand Helseforsikring AS. Försäkringsgivare är Storebrand Helseforsikring AS.