SPP Pension & Försäkring AB

SPP Pension & Försäkring AB är en del av norska Storebrand och är ett svenskt vinstutdelande livförsäkringsaktiebolag som erbjuder fondförsäkring och traditionell livförsäkring.

Tjänstepensionsbolaget som går steget längre

Vi brinner för att göra tjänstepension enkelt och hjälpa dig skapa ett attraktivt förmånspaket för dina anställda. Oavsett om du behöver smarta digitala tjänster som sparar tid, skräddarsydd rådgivning för dig och dina anställda, eller en fossilfri tjänstepension, så står vi redo. Med ett komplett erbjudande och djup kompetens tar vi oss an just din pensionsutmaning.

SPP ingår i norska Storebrand och tillsammans förvaltar vi ett kapital på cirka 1058 miljarder NOK åt våra kunder. Vi strävar efter att ge dig, ditt företag och dina anställda den bästa tjänstepensionslösningen utifrån just era behov. Med oss får du en partner som är där när du behöver, eller lite innan, så att allt kan rulla på utan friktion.

SPP har länge jobbat målmedvetet för att hållbarhet ska vara en naturlig del av pensionen. Med expertis, erfarenhet och ett aldrig svalnande engagemang vill vi visa att hållbarhet lönar sig. För oss är hållbarhet mer än ett vackert ord, det är ett verktyg för att skapa värde åt dig som kund. Vi analyserar 100 procent av våra fonder utifrån sociala och miljömässiga faktorer och betygsätter deras respektive hållbarhetsnivå, oavsett om de är internt eller externt förvaltade. Det blir helt enkelt lättare att välja rätt.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Kallelse till årsstämma

Aktieägare i SPP Pension & Försäkring AB (publ) kallas till årsstämma den 17 februari 2023.

Ladda ner kungörelse