Välkommen till inloggningshjälpen

Log in without Swedish BankID?

If you live abroad and don´t have a Swedish BankID, contact us at +46 771-533 533 and we will help you with your questions. Remember not to use the call back option if you end up in a telephone queue. Call back does not work for international numbers.

Vill du veta hur du kan logga in hos oss?

Om du är kund hos SPP loggar du in genom att klicka på "Logga in" uppe i högra hörnet. Du kan logga in med:

  • BankID eller Mobilt BankID 

Vi har höjt säkerheten för dina inloggade sidor. Därför går det inte längre att logga in med bara användarnamn och lösenord. BankID och Mobilt BankID kan du beställa via din Internetbank.

Läs mer om BankID:s säkerhetslösning

Inloggning med Mobilt BankID och QR-kod innebär ökad säkerhet eftersom både dator och mobil med BankId måste vara fysiskt nära dig.

Så här loggar du in med QR-kod:

1, Välj Logga in med Mobilt BankID
2, Fyll i ditt personnummer och logga in
3, En QR-kod visas på datorskärmen
4, Starta BankID-appen på mobilen. Tryck på QR-ikonen i mobilen och rikta den mot QR-koden som visas på datorskärmen
5, Identifiera dig med din säkerhetskod, Touch ID, Face ID eller i BankID-appen

När du loggar in från samma enhet som du har ditt Mobila BankID på, exempelvis mobilen, kan du logga in utan QR-kod.

Har du problem att logga in med ditt BankID?

För att kunna logga in med BankID rekommenderar vi dig att ha den senaste versionen av BankIDs säkerhetslösning installerad. Du behöver också tillåta cookies på din dator/surfplatta/mobiltelefon. Läs mer om hur du tillåter cookies i Safari, eller Android Chrome

Om du använder Windows 10 måste du installera version 7 eller senare av BankIDs säkerhetsprogram för att inloggning ska fortsätta fungera.

 

Har du problem med att logga in med iPhone eller iPad?

För att kunna logga in med iPhone eller iPad behöver du alltid använda din standardwebbläsare.

Du kan se vilken webbläsare du har som standard om du klickar in till Inställningar på din iPhone eller iPad och rullar nedåt tills du hittar appen för webbläsare.

 

Webbläsare

Om du upplever att våra sidor inte riktigt ser ut som du hade förväntat dig, du kanske har problem med inloggning, knappar som inte går att klicka på eller dokument som inte går att läsa in?

I så fall kan det vara bra att se till att din webbläsare är av senaste version. Klicka här för att reda på vilken webbläsare du har samt få tips om hur du ska göra för att uppdatera den. Du kan också skicka ett meddelande till oss så tittar vi närmare på problemet. 


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?