"Att sköta tjänstepensioner ska vara smidigt och kostnadseffektivt"

Det kan vara svårt att ta tag i pension och försäkringar när man driver eget bolag, det vet experterna på redovisningsbyrån Jiesk som har valt att samarbeta med SPP. – Hos SPP blir tjänstepension tydligt och enkelt. Våra kunder behöver bara ta ett samtal, säger Ali Selim.

Den som driver företag vill lägga all sin tid på verksamheten och utveckla affären.

– Därför väljer vi samarbetspartner som kan bidra till att göra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt för företagare och våra kunder. Vi strävar efter att skapa mervärde med de bästa erbjudanden från samarbetspartners, säger Ali Selim, medgrundare och affärsrådgivare på den digitala redovisningsbyrån Jisek.

Jisek hjälper till att utveckla företagandet

Jisek grundades utifrån en tydlig filosofi - att förenkla vardagen för entreprenörer med hjälp av smarta digitala verktyg och kombinera det med personlig kontakt och bred kompetens.

– Alla våra kunder har en egen redovisningskonsult som arbetar proaktivt utifrån deras enskilda målsättningar. Vi kan sköta det mesta och hjälpa till att utveckla företagandet på alla fronter, berättar Ali Selim.

­Ali och hans medgrundare Parsia Jamshidi älskar entreprenörskap och drömmar och vill vara en byrå som finns där för våra kunder och hjälpa dem. Att prata om pensionen och se till att bidra till att företagarna även tryggar sin ekonomiska framtid är en naturlig del.

SPP matchar ambitionen att ge personlig service

– Vi vet hur svårt det kan vara att ta tag i det här med pensioner och försäkringar, i synnerhet när man driver eget bolag som slukar all tillgänglig tid. Det är många gånger ett luddigt område och vi är inga experter på pension. Men hos SPP får våra kunder ett bra erbjudande. Det är smidigt och enkelt. Kunderna behöver bara ta ett samtal. Det matchar vår ambition att ge personlig service och hjälpa företag att fatta välgrundade beslut i det dagliga arbetet.

Ali Selim drivs av en stor genuint intresse för företagande och tycker om att optimera processer så att, både hans eget företag och kunderna, ska få maximal utväxling av insatserna. 

– Mitt intresse för företagande är en kombination av både hårda och mjuka värden, slår han fast.

Specialiserade på tjänstepension

Smidig digital administration var ett viktigt krav, men det som slutligen avgjorde att valet av pensionsleverantör var den personliga kontakten.

– SPP är professionella i sitt bemötande. Det märks att SPP inte är en bank utan ett bolag som är specialiserade på tjänstepension. Enkla administrationen är en del av vår affärsidé. SPPs digitala företagstjänst gör vardagen enkel, oavsett om vi har fått uppdraget att sköta kundens löne- och pensionsadministration eller om de själva gör det, säger Ali Selim.