SPP Fonder återigen Årets Fondbolag

2020-03-04

För andra året i rad har SPP Fonder utsetts till Årets Fondbolag, av Söderberg & Partners. SPP Fonder lyfts i rapporten fram som en ansvarsfull ägare som tar god hänsyn till hållbarhet i sina investeringsbeslut.

SPP Årets Fondbolag Soderberg Partner.jpg

– Det är väldigt överväldigande att blir Årets Fondbolag i år igen, men så fantastiskt kul för hela teamet som varje dag gör sitt yttersta för att utveckla vår verksamhet. Hållbart sparande är det enda rätta och vi ska fortsätta att förfina och utveckla vårt arbete på området, säger Åsa Wallenberg, vd SPP Fonder.

Söderberg & Partners utser varje år de bäst presterande aktörerna i den svenska finansbranschen. Resultatet baseras på Söderberg & Partners årliga trafikljusrapport som innehåller analyser av hela den svenska sparmarknaden och sammanställs för att hålla sparare informerade om hur leverantörerna av finansiella tjänster och produkter presterar.

Läs mer om utmärkelsen i vårt nyhetsrum


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?