Ännu en topplacering inom fondförsäkring

2019-11-08

SPPs fondförsäkring sticker ut i Max Matthiessens rapport “Ansvarsfullt ägande”. Precis som föregående år är SPP det enda bolag som når högsta betyg inom alla kategorier som bedöms.

Staffan Hansén SPP.jpg

För SPPs kunder är betyget i rapporten ett viktigt kvitto på att de gjort ett bra val. 

– SPP är fortsatt stalltipset för de som vill spara hållbart i fondförsäkring. SPP har ett brett och användbart utbud av fossilfria hållbarhetsfonder. SPP tillhandhåller även bra och tydlig information om fonderna, vilket gör det enklare för spararna att välja hållbart, säger Kaj Elfgren, Analysansvarig Liv & Pension vid Max Matthiessen.

Nu återstår att lyfta hela branschen till en högre nivå. 

– SPP har under lång tid arbetat för att vara en ledande aktör inom hållbara investeringar. Spararnas krav pekar i en tydlig riktning: branschen behöver sikta högre, och effekterna behöver redovisas tydligare, säger Staffan Hansén, vd SPP.

Läs mer i vårt nyhetsrum och ta del av hela rapporten


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?