Vi guidar dig till en riktigt bra tjänstepension

Vi strävar efter att erbjuda branschens bästa rådgivning, digitala tjänster i framkant och enkelhet. När det trots allt inte känns enkelt finns vi där och håller dig i handen.

Spara tid med företagstjänsten – administration utan krångel

På era företagssidor får du tydlig överblick över medarbetarnas försäkringar, och en smidig och tidsbesparande administration. Alla nya kunder ansluts automatiskt och kostnadsfritt. Har ni inte företagstjänsten ännu?

Anslut ditt företag här

Se lediga tider

Boka kostnadsfri rådgivning med våra företagsrådgivare, som alla är licensierade genom Insuresec. De kan hitta smarta lösningar för just ditt företag – oavsett bransch eller storlek.

Du vet väl att du kan få kostnadsfri rådgivning?

Förmodligen är du inte expert på pension, försäkring och att placera företagets pengar? Fullt förståeligt, du har ju din egen verksamhet att fokusera på. Som tur är har vi rådgivare som kan hjälpa dig med de andra bitarna!

Hållbarhet för en ljus framtid

För oss handlar hållbarhet om att ta hänsyn till miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter i våra investeringsbeslut. Genom att investera varje krona med omsorg strävar vi efter att pensionskapitalet arbetar långsiktigt för en ljus framtid.