Stäng
På spp.se använder vi cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Vi använder också cookies i samband med marknadsföring. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

SPP utsett till Sveriges mest jämställda företag

2020-10-09

SPP tar hem vinsten när svenska företag granskas och utvärderas för första gången av SHE Index. Företagen rangordnas utifrån inkludering och jämställdhet där man tittar på kriterier som könsfördelning, policys, nyckeltal och talangutveckling.

– Detta är en viktig utmärkelse för oss och ett bevis för att vårt målmedvetna jämställdhetsarbete bär frukt. Vi är självklart glada, men nöjer oss inte här. Istället fortsätter vi arbeta för ökad mångfald och inkludering i en vidare kontext, kommenterar Staffan Hansén, vd SPP.

Läs hela nyheten här.


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?