Stäng
På spp.se använder vi cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Vi använder också cookies i samband med marknadsföring. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Marknadsläge fonder juli

2020-07-08

Ta del av senaste månadens marknadsrapport:

De globala aktiemarknaderna mätt med MSCI World steg för tredje månaden i rad i juni och uppgången sedan bottennoteringen i mars är hela 36 procent. Kraften i den globala ekonomiska återhämtningen till följd av att världen fortsatte öppna upp igen överraskade och de uppblossande utbrott som skedde förväntas bli hanterade lokalt.

  • Ökande covid-19-smitta i framförallt USA oroar, men utbrotten håller sig troligtvis lokala och påverkar därmed inte återhämtningen.
  • Nedgången var överraskande djup men även uppgången väntas överraska som vanligt.
  • Trump tappar mark och Biden seglar upp som favorit fyra månader innan valet

Läs hela marknadsrapporten för juli här


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?