Stäng
På spp.se använder vi cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Vi använder också cookies i samband med marknadsföring. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Temporärt flyttstopp för Avtalspension SAF-LO

2020-05-07

Fora genomför ett systembyte som påverkar Avtalspension SAF-LO.

Under perioden 27 maj till 30 november kommer det att vara temporärt flyttstopp av pensionskapital för just detta avtal. Vill du flytta ditt pensionskapital från en pensionsförvaltare till en annan så måste din kapitalflyttsbegäran för Avtalspension SAF-LO ha inkommit till Fora senast den 26 maj eller så måste flytten vänta till den 30 november.

Mer om det temporära flyttstoppet kan du läsa hos Fora


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?