Stäng
På spp.se använder vi cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Vi använder också cookies i samband med marknadsföring. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Världens mest hållbara försäkringskoncern

2020-01-21

SPP/Storebrand får topplacering i ny ranking över hållbara bolag. 

SPP-vd-röd-1000x532.png

SPP hamnar i topp när Corporate Knights rankar världens 100 mest hållbara bolag. Listan Global 100 presenterades idag på World Economic Forum i Davos. Storebrand/SPP hamnar på plats nummer 13 av 7 395 analyserade bolag och är därmed den mest hållbara försäkringskoncernen i världen. Storebrand/SPP rankas också som Nordens mest hållbara koncern i finansbranschen.

– Det blir allt viktigare för näringslivet att kliva fram och ta ansvar. Rankingen visar att vårt hållbarhetsarbete står sig starkt i en internationell kontext, säger Staffan Hansén, vd SPP.

Läs mer i vårt nyhetsrum


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?