Stäng
På spp.se använder vi cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Vi använder också cookies i samband med marknadsföring. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Jämkningsbeslut från Skatteverket för år 2020

2019-12-10

Beviljas du jämkning för år 2020 behöver du skicka in beslutet till oss för att vi ska veta vilket skatteavdrag vi ska göra innan utbetalning.

Om vi inte har fått ditt jämkningsbeslut senast den 10 januari 2020 kommer vi att dra skatt enligt skattetabell från och med utbetalningen i januari 2020. Får vi ditt jämkningsbeslut senare under året drar vi skatt enligt beslutet på utbetalningar som görs därefter.

Har du redan skickat in ditt jämkningsbeslut för år 2020 behöver du inte skicka in det på nytt.

Jämkningsbeslutet skickar du till:

SPP Pension & Försäkring AB
Försäkringsutbetalning
105 39 Stockholm


Gillar du den här sidan?