Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Avgiftssänkning i fonden Enter Sverige

2019-11-26

SPP har omförhandlat avtalet med fondbolaget Enter och kan nu erbjuda våra kunder fonden Enter Sverige till förvaltningsavgiften 1,20% istället för 1,70%, som tidigare.

Detta innebär att en ny andelsklass av fonden skapats med en lägre avgift och vi har flyttat över alla kunders innehav från den tidigare andelsklassen till den nya med lägre avgift. Själva överföringen har vi genomfört automatiskt för våra kunder under vecka 47 och den innebär inte någon avgift eller skattekonsekvens för dig som kund.

I övrigt är det exakt samma fond som tidigare. Den gamla andelsklassen finns kvar och erbjuds hos andra leverantörer men vi på SPP Pension & Försäkring erbjuder numera enbart våra kunder andelsklassen med lägre avgift.

Flytt har gjorts från: Enter Sverige Andelsklass A, ISIN SE0000813917, Förvaltningsavgift 1,70%

Flytt har gjort till: Enter Sverige Andelsklass C, ISIN SE0010625756, Förvaltningsavgift 1,20%


Gillar du den här sidan?