Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Pensionstillägg 2020

2019-11-19

Frivillig ITP, Frivillig BTP, Frivillig FTP och SPPs Utlandsförsäkring räknas upp med 0,15 procent för år 2020. Ingen höjning kommer att ske 2020 av pensioner som betalas ut från BTP och FTP.

Enligt försäkringsvillkoren kan pensionen bara höjas om skillnaden mellan försäkringskapital och SPPs förväntade åtaganden i form av pensionsutbetalningar överstiger 7 procent. För BTP och FTP är skillnaden lägre än 7 procent och därför höjs inte de pensionerna.

Om du har frågor kring pensionstillägg eller om din pension i stort är du välkommen att kontakta oss på telefon 0771-533 533.


Gillar du den här sidan?