Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

SPPs fondförsäkring får fortsatt högsta betyg för hållbarhetsarbete

2019-02-25

SPP får fortsatt högsta betyg av Söderberg & Partners i den femte analysen av Fondförsäkringsbolagens hållbarhetsarbete 2019.

Enligt Söderberg & Partners är syftet med analysen att hjälpa sparare att kunna välja det mest hållbara alternativet bland befintliga pensionsbolag. I år har fokus särskilt legat på vilka möjligheter kunder som vill välja ett hållbart fondsparande har.

- Vi är självklart väldigt stolta över betyget i sig, men jag blir extra glad över att utgångspunkten är spararnas vilja att göra ett hållbart val säger Johanna Landberg, Hållbarhetsansvarig SPP, och fortsätter: Vi ser att det finns en stark efterfrågan på hållbart sparande och det är viktigt att vi fortsätter visa på hur lätt det kan vara att göra ett hållbart val.

Läs mer i vårt nyhetsrum och ta del av rapporten Hållbara fondförsäkringar 2019


Gillar du den här sidan?