Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

IKC Global Brand utgår ur SPPs distributörsfondutbud, framskjutet till 4 mars

2019-02-25

IKC Fonder har beslutat att lägga ner fonden IKC Global Brand. Befintligt kapital kommer istället att placeras enligt följande: IKC Global Brand ersätts av IKC 0-100 4 mars.

Kunder som berörs av denna förändring informeras via brev.

I brev som skickats ut till berörda kunder framgick att bytet av IKC Global Brand till IKC 0-100 skulle genomföras 28 februari. Bytet har blivit framskjutet med två handelsdagar och genomförs istället 4 mars.


Gillar du den här sidan?