Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Pensionstillägg 2019

2018-11-14

Ingen höjning kommer att ske 2019 av pensioner som betalas ut från Frivillig ITP, BTP, Frivillig BTP, FTP, Frivillig FTP och SPPs Utlandsförsäkring.

Enligt försäkringsvillkoren kan pensionen bara höjas om skillnaden mellan försäkringskapital och SPPs förväntade åtaganden i form av pensionsutbetalningar överstiger 7 procent. Då skillnaden är lägre än 7 procent kommer pensionerna inte höjas.

Om du har frågor kring pensionstillägg eller om din pension i stort är du välkommen att kontakta oss på telefon 0771-533 533.


Gillar du den här sidan?