Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Nu lanserar vi SPP Bostadskö

2018-03-19

Du som pensionssparar hos oss kan få möjlighet till ett hyreskontrakt i en av våra hållbara fastigheter genom vår bostadskö. Just nu bygger vi fastigheter i Malmö, Södertälje och Helsingborg.

Vi investerar delar av våra kunders pensionspengar i hållbara fastigheter. SPP Bostadskö är ett samarbete mellan SPP och Storebrand Fastigheter för att ge dig som kund möjlighet att få nytta av din pensionsinvestering redan idag – genom att bo i den.

För att kunna ställa dig i SPP Bostadskö behöver du vara kund hos oss och ha tjänstepension och/eller privat kapitalförsäkring/pensionsförsäkring. Om du enbart har ett sparande utan försäkringsinslag (till exempel direkt fondsparande) eller enbart har en riskförsäkring kan du inte ställa dig i SPP Bostadskö. För att bli tilldelad en lägenhet behöver du även uppfylla andra krav som du hittar i vår uthyrningspolicy.

I dagsläget har vi en fastighet i Märsta (byggår 2014) samt nyproducerade fastigheter med inflyttning 2018/2019 i Malmö, Södertälje och Helsingborg.

Läs mer och ställ dig i SPP Bostadskö


Gillar du den här sidan?