Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Maj Invest Global Equities ingår nu i vårt fondutbud

2018-03-08

Från och med den 8 mars 2018 ingår fonden Maj Invest Global Equities i vårt fondförsäkringsutbud.

Fondens mål är att överträffa sitt jämförelseindex MSCI World Index genom att huvudsakligen investera i amerikanska bolagsandelar (aktier) men även i andra globala aktier. Investeringsförvaltaren gör en gång i halvåret en kontroll av portföljen med avseende på de tio principerna i FN:s Global Compact-initiativ inom områdena mänskliga rättigheter, arbete, miljö och antikorruption samt OECD:s riktlinjer för multinationella företag. Investeringsförvaltaren jämför regelbundet portföljen med relevanta observationslistor som tillhandahålls från tredje part.

Fonden tillhör kategori 5 (på den sjugradiga riskskalan) eftersom andelarnas värde kan variera kraftigt. Risken för förlust och möjligheten till vinst kan därmed vara stor.

Du hittar mer information om Maj Invest Global Equities under vårt fondutbud.


Gillar du den här sidan?