Stäng
På spp.se använder vi cookies  för att få statistik om användningen av vår webbplats och för att ge ytterligare funktioner för dig. Vi kan också använda cookies i samband med marknadsföringen av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

SPP är bäst på kundservice

2018-01-26

SPPs Kundcenter har återigen utsetts till svenska mästare i kundservice. Priset delas ut av SM i telefoni.

Receptet bakom framgången är en inspirerande kultur som präglas av att vara omtänksam och sätta kunden först.

Juryns motivering är:
"Försäkringar är svårt och det finns många frågor att besvara, de vinnande agenterna har enkelt upplysningarna klara. I alla samtal håller de en jämn nivå och deras lösningar är inga problem att förstå. Vänliga och värdiga vinnare i klassen Försäkringar är SPP."

SPPs Kundcenter har tidigare vunnit priset 2012, 2013 och 2015, 2016 och tävlar i kategorin försäkring.

Läs mer i vårt nyhetsrum


Gillar du den här sidan?