Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Jämkningsbeslut från Skatteverket för år 2018

2017-12-14

Från och med 2018 får SPP inte längre uppgifter om jämkning från Skatteverket. Det innebär att om du beviljas jämkning för år 2018 behöver du skicka in beslutet till oss för att vi ska veta vilket skatteavdrag vi ska göra innan utbetalning.

Om vi inte har fått ditt jämkningsbeslut senast 15e januari 2018 kommer vi att dra skatt enligt skattetabell från och med utbetalningen i januari 2018. Får vi ditt jämkningsbeslut senare under året drar vi skatt enligt beslutet på utbetalningar som görs därefter.

Har du redan skickat in ditt jämkningsbeslut för år 2018 behöver du inte skicka in det på nytt.

Jämkningsbeslutet skickar du till:

SPP Pension & Försäkring AB

Försäkringsutbetalning

105 39 Stockholm


Gillar du den här sidan?