Stäng
På spp.se använder vi cookies  för att få statistik om användningen av vår webbplats och för att ge ytterligare funktioner för dig. Vi kan också använda cookies i samband med marknadsföringen av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

SPP får väl godkänt i rapport om ansvarsfullt ägande

2017-12-05

I rapporten "Ansvarfullt ägande" från Max Matthisessen får SPP väl godkänt både inom traditionell försäkring och fondförsäkring.

I årets rapport är SPP det enda bolaget som kvalificerar sig till ett väl godkänt betyg inom fondförsäkring. Enligt rapporten har SPP en högre hållbarhetsnivå på fondutbudet, en tydlig hållbarhetsmärkning och ett brett utbud av hållbara fonder som gör att spararna kan bygga en balanserad fondportfölj som både utesluter fossila bränslen och väljer in mer hållbara investeringar. 

Läs mer i vårt nyhetsrum och ta del av hela rapporten


Gillar du den här sidan?