Stäng
Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Cookies kan även användas i samband med marknadsföring av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Levnadsintyg för dig som är bosatt utomlands

2017-11-27

För att kunna betala ut pension till dig som bor utomlands måste vi varje år säkerställa att du lever genom ett levnadsintyg. Vi får inte automatiskt information om att någon av våra utlandsboende kunder har gått bort.

Vi inhämtar levnadsintyg på två sätt – antingen från Pensionsmyndigheten eller genom att skicka ett levnadsintyg direkt till dig. De levnadsintyg som går direkt till dig som kund skickas ut i slutet av januari.

Mer information om levnadsintyg.


Gillar du den här sidan?