Stäng
På spp.se använder vi cookies  för att få statistik om användningen av vår webbplats och för att ge ytterligare funktioner för dig. Vi kan också använda cookies i samband med marknadsföringen av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Levnadsintyg för dig som är bosatt utomlands

2017-11-27

För att kunna betala ut pension till dig som bor utomlands måste vi varje år säkerställa att du lever genom ett levnadsintyg. Vi får inte automatiskt information om att någon av våra utlandsboende kunder har gått bort.

Vi inhämtar levnadsintyg på två sätt – antingen från Pensionsmyndigheten eller genom att skicka ett levnadsintyg direkt till dig. De levnadsintyg som går direkt till dig som kund skickas ut i slutet av januari.

Mer information om levnadsintyg.


Gillar du den här sidan?