Stäng
På spp.se använder vi cookies  för att få statistik om användningen av vår webbplats och för att ge ytterligare funktioner för dig. Vi kan också använda cookies i samband med marknadsföringen av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Pensionstillägg 2018

2017-11-20

Ingen höjning kommer att ske 2018 av pensioner som betalas ut från Frivillig ITP, BTP, Frivillig BTP, FTP, Frivillig FTP och SPPs Utlandsförsäkring.

Enligt försäkringsvillkoren kan pensionen bara höjas om skillnaden mellan försäkringskapital och SPPs förväntade åtaganden i form av pensionsutbetalningar överstiger 7 procent. Då skillnaden är lägre än 7 procent kommer pensionerna inte höjas.

Om du har frågor kring pensionstillägg eller om din pension i stort är du välkommen att kontakta oss på telefon 0771-533 533.


Gillar du den här sidan?