Stäng
På spp.se använder vi cookies  för att få statistik om användningen av vår webbplats och för att ge ytterligare funktioner för dig. Vi kan också använda cookies i samband med marknadsföringen av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Investeringssparkonto (ISK) erbjuds nu i samarbete med Fondab

2017-09-04

Från och med september 2017 erbjuder SPP sparande i investeringssparkonto (ISK) i samarbete med värdepappersbolaget Fondab AB.

Samarbetet innebär att ISK har flyttats från SPP till Fondab, som nu har hand om hanteringen och det legala ansvaret för ISK.

Du som har ett ISK når fortsatt ditt ISK-sparande genom att logga in på spp.se och vid frågor om ditt ISK kan du även i fortsättningen vända dig till SPP Kundcenter. Vi besvarar frågor via telefon, mejl eller chat varje vardag kl. 8:30-18:00.

Har du ett ISK idag? 

Läs mer om vad flytten innebär för dig som har ett ISK


Gillar du den här sidan?