Stäng
På spp.se använder vi cookies  för att få statistik om användningen av vår webbplats och för att ge ytterligare funktioner för dig. Vi kan också använda cookies i samband med marknadsföringen av våra produkter och tjänster. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Information om utbetalning

2017-06-22

För tillfället förekommer en felaktig text på pensionsutbetalningar från SPP hos vissa banker. Istället för "Pension SPP" är utbetalningen märkt som "Lön".

Detta påverkar inte kontrolluppgifterna och arbete med berörda banker pågår för att komma till rätta med detta.

Uppdatering 2017-07-10: Detta är nu rättat så att texten "Pension SPP" anges vid pensionsutbetalning från SPP.

Uppdatering 2017-07-27: Det har visat sig att en del banker fortfarande anger "Lön" istället för "Pension SPP" vid utbetalning från SPP. Fortsatt arbete för att komma till rätta med detta pågår med berörda banker.


Gillar du den här sidan?