Stäng
På spp.se använder vi cookies för att underlätta ditt besök på vår webbplats och för att samla in statistik. Vi använder också cookies i samband med marknadsföring. Genom att surfa vidare godkänner du hur vi använder cookies.

Marknadsläge fonder april

2022-04-11

Ta del av senaste månadens marknadsrapport

De globala aktiemarknaderna mätt med MSCI World steg med över 3 procent i mars. Detta innebär att globala aktier har hämtat in hela fallet sedan invasionen av Ukraina inleddes och har dessutom stigit med 5 procent.

Inflationen och centralbankerna är nu återigen i marknadens fokus och nedjusterade tillväxtförväntningar samt uppjusterade inflationsförväntningar
talar för en lägre riskaptit. Svenska aktier gick ned med nästan 1 procent i mars men har stigit med 7 procent sedan den lägsta nivån efter invasionen. Det innebär att svenska aktier har hämtat in i princip hela fallet sedan invasionen inleddes.

Läs hela marknadsrapporten här.


Upplever du informationen på den här sidan som enkel och tydlig?